Emancipació d'un incapacitat pel seu tutor a Catalunya

AutorManuel Faus
Cargo del AutorNotario
Actualizado aAbril 2022





NOTA

Formulari amb aplicació a les tuteles anteriors al 3 de setembre de 2021 i no adaptades, donat que ja no existeix tutela de majors d'edat a partir de dita data.

Contenido
  • 1 Model
  • 2 Comentari
    • 2.1 Normes
    • 2.2 Registre Civil
  • 3 Legislación citada
Model

NÚMERO

(Lloc i data)

DAVANT MEU, ** Notari de l'Il·lustre Col·legi de *, amb residència a *,

COMPAREIXEN:

D'una part:

Els consorts, * i *, majors d'edat, veïns de *, carrer * i DNI * i *, vigents.

De veïnatge civil català.

Intervenen en nom propi.

I d'una altra,

La seva néta, SENYORA *, de * anys, (nascuda el dia *) soltera, veïna de *, carrer * i DNI *, vigent.

De veïnatge civil català.

Intervé en nom propi.

Els identifico, d'acord amb la lletra c) de l'article 23 de la Llei del Notariat, pels seus expressats Documents Nacionals d'Identitat, els números de la qual coincideixen amb el de la seva Identificació fiscal.

(Judici notarial: opcions)

  • Al meu judici els senyors compareixents tenen legitimació i exerceixen la seva capacitat mitjançant la seva decisió d'atorgar aquesta Escriptura d'EMANCIPACIÓ i EXPOSEN
  • A judici meu tenen legitimació i capacitat per a l'atorgament d?aquesta Escriptura d'EMANCIPACIÓ i EXPOSEN:
  • A judici meu tenen legitimació i capacitat, sense necessitat de cap mesura de suport, per a l'atorgament d?aquesta Escriptura d'EMANCIPACIÓ' i EXPOSEN:

I.- Els senyors * i *, en qualitat de tutors, amb càrrec inscrit, el dia *, varen sol·licitar al Jutjat de Primera Instància de * l'habilitació d'edat de la menor *.

II.- Amb data *, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número * de *, va autoritzar l'habilitació d'edat abans esmentada. Això és el que resulta de l'Acte que m'exhibeixen i del qual n'incorporo una fotocòpia a aquesta matriu, que testimonio.

III.- Els senyors * i * d'acord amb l'article 211-10 del Codi Civil de Catalunya CONCEDEIXEN a la seva néta, SENYORA *, l'habilitació d'edat, per tal que pugui actuar, en relació amb la seva persona i els seus béns, sense perjudici del complement de capacitat què fa referència l'article 211-12 de l'esmentat Codi Civil.

La senyora * ACCEPTA.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS. Adverteixo expressament als compareixents que les seves dades seran incorporats al fitxer del Protocol i documentació notarial i al fitxer d'Administració i organització, així com del fet que, si escau, tals dades poden ser cedits a aquelles administracions públiques que segons una norma amb rang de llei tinguin dret a això. Fetes els advertiments pertinents sobre la confidencialitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR