Certificat de Junta acordant la continuació d’una SL nova empresa com a societat ordinària

AutorManuel Faus
Cargo del AutorNotario
Actualizado aJulio 2023




'ATENCIÓ

La Ley 18/2022, de 28 de septiembre, de creación y crecimiento de empresas ha derogat aquesta modalidad de societat.

Cal advertir que la Disposició transit+oria tercera de ll’estermtada Ley 18/2022, de 28 de septiembre, diu:

Sociedades nueva empresa existentes.
Las sociedades nueva empresa existentes a la entrada en vigor de esta ley se regirán por las disposiciones reguladoras de las sociedades de responsabilidad limitada y utilizarán la denominación SRL.

Per tant, aquest formulari queda sense aplicació.

Contenido
  • 1 Model de certificat
  • 2 Comentari
    • 2.1 Regles generals per a tot Certificat de Junta universal de SL
    • 2.2 Junta general celebrada per videoconferència o conferència telefònica múltiple de SL
  • 3 Doctrina Administrativa citada
  • 4 Legislación citada
Model de certificat

El senyor *, administrador únic (o solidari, o el Sr. * i el Sr. *, administradors mancomunats, de la companyia mercantil * SL NOVA EMPRESA, amb càrrec vigent i inscrit al Registre Mercantil,

CERTIFICO

I.- Que en el llibre d'actes de la societat, hi figura la corresponent a la junta general extraordinària celebrada el dia *, en la qual els assumptes sotmesos a la Junta van ser votats separadament conforme a L'art. 197 bis de la llei de societats de capital i de la qual resulta el següent:

A.- La junta es va celebrar en el domicili social, amb caràcter d'universal; figuren el nom i la signatura dels assistents (socis o representants d'aquests) a continuació de la data, el lloc i l'ordre del dia. La celebració de la junta va ser acceptada per unanimitat.

B.- Van actuar com a president i secretari, respectivament, el Sr. * i el Sr. *, elegits per unanimitat entre tots els socis.

C.- Va constituir l'ordre del dia, acceptat per tots els assistents, el següent:1.- Continuació de les operacions socials en forma de societat limitada ordinària. 2.- Derogar els estatuts socials i aprovació dels nous estatuts de la societat; 3. Delegació de facultats.

D.- L'acta va ser firmada per tots els assistents i, per tant, també pel president i el secretari, i es va aprovar un cop celebrada la junta. Es van complir tots els requisits dels articles 97 i 98 del Reglament del Registre Mercantil.

II.- Que entre els acords sotmesos a votació i aprovats en la forma que es dirà figuren els següents:

Primer.- La societat Limitada Nova empresa continuarà les seves activitats com a societat limitada ordinària, sota la denominació social de * S. L.

Segon.- Derogar els Estatuts socials i substituir-los pels nous, que recullen el canvi de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR