Demanda de separació contenciosa amb sol•licitut de guarda i custòdia exclusiva dels fills, d'acord amb el dret català

AutorvLex
Actualizado aMarzo 2022




AL JUTJAT DE FAMÍLIA DE ………………….. 

…………………., procurador dels tribunals, en nom de……………, amb domicili a ……………………, carrer ……………., núm. ……… i amb núm. de DNI ……………., la representació de la qual acredito mitjançant l'escriptura de poder adjunta, que presento perquè em sigui retornada després de confrontar-la amb la seva còpia, que lliuro annexa perquè sigui inserida a les actuacions, comparec davant del Jutjat sota la direcció lletrada de …………..,

DIC: 

I.-Que, per mitjà de la representació esmentada, formulo DEMANDA CONTENCIOSA DE SEPARACIÓ contra ………………….., amb domicili a ………….carrer ………. núm. …….. i amb núm. de DNI …………….

FETS 

PRIMER. Que la meva representada va contraure matrimoni amb el demandat en data …….., unió que va ser inscrita al Registre Civil de ……………….. 

Adjunto com a document núm. 1 certificat de matrimoni del Registre Civil de …………….. 

SEGON.-Que d’aquest matrimoni van néixer …… fills. 

- ……………….., nascuda en data ……., i que per tant, actualment té l’edat de …….anys. 

- ……………….., nascut en data …….., i que per tant, actualment té l’edat de …….. anys. 

[Identificar la totalitat de fills nascuts del matrimoni] 

Aporto com a document núm. 2 els certificats de naixement dels fills del matrimoni expedit pel Registre Civil de …………… 

TERCER.  El matrimoni es va celebrar sota la normativa de veïnatge civil català i com que no hi ha cap pacte entre els contraents respecte al règim econòmic matrimonial aquest és de separació de béns, i per tant, no és necessària cap liquidació. 

QUART. Que la meva representada no ha desenvolupat cap professió fora de l'habitatge familiar i ha dedicat tota la seva vida a cuidar del seu marit, del seu pare i dels fills comuns amb el demandat.

Que el demandat ha pogut desenvolupar la seva professió de ……….. amb la tranquil·litat de saber que els fills quedaven atesos per la meva representada.

CINQUÈ. Que la meva representada resideix a l'habitatge familiar identificada a l'encapçalament d'aquesta demanda. 

Que l'habitatge familiar és propietat d’ambdós cònjuges per meitats indivises. 

Aporto com a document núm. 3 la còpia de l’empadronament de la meva representada i com a document núm. 4 l'escriptura pública de propietat de l'habitatge familiar.

SISÈ. Que els menors han estat sempre acompanyats de la seva mare, la meva mandant i és per aquest motiu que sol·licito la guarda i custòdia exclusiva d’ella, així com l’atribució de l’ús de l'habitatge familiar fins que els menors siguin econòmicament independents. 

SET...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR